Stiinta Turceni si-a indeplinit obiectivele

Anul competitiv 2016-2017 a fost unul care a dat roade pentru echipa de fotbal Stiinta Turceni. in primul rand fotbalistii sustinuti de Primaria Turceni au castigat Cupa Romaniei faza judeteana la categoria din care fac parte.

Antrenorul actual Viorel Cojocaru ne-a declarat: “ Este normal sa ne dorim promovarea in urmatoarea in liga a treia, cu atat mai mult ca anul acesta am terminat campionatul pe locul doi in liga. insa un obiectivul principal este sa avem o echipa competitiva care sa joace un fotbal de calitate sa multumim finantatorii dar si publicul larg cel care este intotdeauna alaturi de noi si caruia ii multumesc”.
Uratorul meci din Cupa Romaniei va avea loc pe data de 9 august pe stadionul din Turceni, insa la momentul actual nu se stie care va fi echipa cu care se va lupta Stiinta Turceni, urmand ca in viitorul apropiat sa se desfasoare tragerile la sorti.
Presedintele Asociatiei Sportive Stiinta Turceni, Ovidiu Tulba ne-a declarat : “in primul rand sunt preocupat sa oferim conditii civilizate de antrenament sa atragem agentii economici de pe raza orasului sa se alature acestui proiect si evident sa promovam in urmatoarea etapa. Multumesc doamnei primar Cristina Cilibiu si consilierilor local din cadrul Consiliului Local pentru sprijinul acordat”.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *