Festivitate de absolvire la clasa a XII-a

 

Joi, 25 mai 2017, a avut loc Festivitatea de absolvire a claselor a XII-a de la Liceul Tehnologic Turceni. La acest eveniment mult asteptat de catre liceeni a participat, alaturi de absolventi, profesori, directori si parinti, reprezentantul comunitatii locale, primarul orasului Turceni Cilibiu Cristina care le-a adresat absolventilor felicitari si cuvinte de incurajare pentru ceea ce ii asteapta in viata dupa absolvirea liceului. De asemenea, directorul Vladu Octavian le-a urat absolventilor sa aiba succes in alegerile pe care le vor face, sa obtina mai departe rezultate la fel de bune, sa performeze in activitatea pe care o vor desfasura in viitor si sa-si aleaga drumul care li se potriveste cel mai bine.

Primarul orasului Turceni, doamna Cilibiu Cristina, a invitat-o pe scena pe sefa de promotie Vaduva Raluca Anca pentru a-i inmana cheia succesului. Eleva Vaduva Rluca Anca, coplesita de emotii, a marcat importanta zilei de 25 mai prin discursul sau, o zi memorabila care va ramane cu siguranta in sufletele tuturor. in acest sens, a adresat in numele tuturor absolventilor mii de multumiri si cuvinte de pretuire pentru toti profesorii minunati care le-au calauzit pasii pe parcursul liceului, i-au indrumat cu rabdare, i-au modelat si i-au transformat in ceea ce au devenit in prezent.

Festivitatea de absolvire a continuat cu discursurile directorilor adjuncti Iliescu Georgeta si Mitrea Gheorghe care le-au adresat felicitari absolventilor si le-au urat succes in continuare in toate activitatile pe care le vor desfasura. Inainte ca dirigintii sa fie invitati pe scena, a urmat un moment incarcat de afect, imnul absolventilor Gaudeamus igitur. A venit si randul dirigintilor de la clasele a XII-a care le-au transmis, cu emotie in glas, ultimele pilde absolventilor, dorindu-le succes si realizari profesionale si familiale in anii care vor veni. in aceasta atmosfera de sarbatoare au pasit pe scena: XII A – prof. diriginte tirca Octavian, XII B – prof. diriginte Varzaru Elena, XII C – prof. diriginte Casota Mirela, XII D – prof. diriginte Pitulescu Delia, XII E – prof. diriginte Pasare Doina, XII F – prof. diriginte Iacob Ervin, XII G – prof. diriginte Gaman Irina, XII H – prof. diriginte Elena Dan, XII I – prof. diriginte Mitrea Gheorghe.

Festivitatea s-a incheiat cu interpretarea melodiei Ani de liceu de catre eleva Pirvu Adelina de la XII D, urmata de fotografia de grup a promotiei 2017. Iar eu, in loc de ramas bun, va spune: Bucurati-va de viata, traiti din plin si incercati necontenit sa stiti mai multe si sa fiti mai buni!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *