Denisa Berele eleva de nota 10 la Bacalaureat

 

Doua note de 10 au fost in tot judetul Gorj la prima sesiune a bacalaureatului din anul 2017. Una la cel mai vestit liceu din judet Tudor Vladimirescu iar cea de a doua la Liceul Tehnologic Turceni.

Denisa Berele eleva de la Liceul Tehnologic Turceni primise initial nota de 9,75 nota contestata, iar in urma contestatiei a primit nota 10. Pe langa rezultatele bune la invatatura Denisa Berele este pasionata si de actorie clipurile postate pe retelele de socializare reusind sa obtina mii de vizualizari.

“Stiam ca am facut lucrarea buna, insa initial nu am vrut sa fac contestatie. Ma simt mandra, este coplesitor”, a declarat Denisa Berele, absolventa Liceului Tehnologic Turceni.

Denisa isi doreste sa urmeze Facultatea de Litere, fie in Capitala, fie mai aproape de casa, la Craiova si promite ca va ramane sa lucreze in Romania. Denisa vrea sa devina profesoara. “Raman in Romania pentru ca sunt foarte atasata de loc si nu as fi fericita in strainatate”.

Si in timpul liceului Denisa a participat la diferite competitii: „Am participat la olimpiade si concursuri inca din clasa I-a. La liceu, insa, nu m-am mai implicat atat de mult, m-am axat pe materia de bac. Cu toate astea, am participat la cateva olimpiade, la romana, engleza, la un concurs national de economie! (…) Intentia mea cand am participat la toate acestea, a fost sa capat experienta si intr-adevar toate astea mi-au oferit niste amintiri minunate, ocazia sa intalnesc oameni grozavi, dar m-au invatat si sa am mai multa incredere in mine!”.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *