1 Martie şi 8 Martie la Turceni

Cu ocazia zilei de 1 Martie 2017, Consiliul Local al oraşului Turceni, primarul oraşului Cristina Cilibiu şi viceprimarul Lucian Mărgineanu au oferit doamnelor şi domnişoarelor  din Turceni flori şi cadouri.

Ca în fiecare an, tradiţia mărţişorului este importantă şi respectată de locuitorii oraşului Turceni.

Anul acesta, femeile au fost surprinse fie că erau acasă, la muncă sau pe stradă, cu câte o zambilă parfumată în ghiveci . Mesagerii primarului Cristina Cilibiu şi ai Consiliului Local Turceni au fost viceprimarul Lucian Mărgineanu şi consilierul primarului, Aurelian Cilibiu, cei care au avut privilegiul de a îmbrăţişa, adresa urările şi de a oferi flori.

Nici bărbaţii nu au fost uitaţi cu ocazia zilei de 9 martie. Primarul oraşului Turceni le-a transmis următorul mesaj: Astăzi sărbătorim pe cei 40 de Sfinţi Mucenici care s-au jertfit pentru credinţa creştină. Tradiţia spune că astăzi se sărbătoreşte şi Ziua Bărbatului. Cu această ocazie, vreau să urez sănătate şi multe realizări celor care ne stau alături şi ne fac viaţa mai uşoară. La mulţi ani, bărbaţi!

Momentele importante din luna Martie au continuat cu o petrecere oferită de Consiliul Local Turceni şi primarul oraşului, la care au participat peste 450 de doamne şi domnişoare. Invitatele au fost aşteptate cu şampanie şi flori, iar masa festivă a fost întreţinută de o formaţie de muzică de petrecere. Doamnele şi domnişoarele din Turceni au fost elegante şi care de care mai frumoasă. Zâmbetele, voia bună şi distracţia au fost principalele ingrediente care au marcat seara.

MT 80.qxp

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *