Cuvântul la ordinea zilei este „echilibru“

Primar Cristina Cilibiu

Am decis împreună cu echipa administraţiei publice să abordăm problemele în funcţie de solicitările

cetăţenilor, dar în acelaşi timp să menţinem şi un echilibru al acţiunilor.

Problemele comunităţii sunt multe şi diverse. Unele complicate iar altele simple şi uşor de rezolvat. Când mă gândesc la priorităţi nu ştiu ce să pun pe primul loc, toate problemele oamenilor din Turceni pentru mine sunt de maximă urgenţă. Am decis împreună cu echipa administraţiei publice să abordăm problemele în funcţie de solicitările cetăţenilor, dar în acelaşi timp să menţinem şi un echilibru al acţiunilor. Semnalele populaţiei din Turceni au fost clare: câinii fără stăpân, asfaltarea străzilor laterale, accesul la terenurile agricole, locuinţe sociale. Pentru toate aceste probleme vă asigur că au fost iniţiate investiţii care se vor finaliza în perioada următoare.

Pe lângă problemele administrative, ne-am gândit şi la spiritul comunităţii şi avem în vedere ca în perioada imediat următoare să organizăm un complex de evenimente prin care încercăm să promovăm tradiţiile locale şi  patriotismul.

Aşa cum am promis, învăţământul este o prioritate pentru mine şi voi face tot ce-mi stă în putinţă pentru a asigura condiţii de învăţământ  nu bune, ci excelente copiilor din Turceni. De curând, elevii talentaţi din Turceni au participat la un  Festival Naţional de Muzică în Maramureş şi s-au întors acasă cu cele mai prestigioase premii, lucru ce ne îndatorează pe noi, cei care conducem administraţia publică,  să-i susţinem în continuare atât moral cât şi financiar.

Având în vedere că în data de 11 decembrie suntem chemaţi  la vot, vă îndemn pe fiecare dintre dumneavoastră să vă exercitaţi acest drept. Tinerii care au împlinit vârsta de 18 ani să înţeleagă acest nou drept de care beneficiază şi să dea exemplu de atitudine civică.

Vă aştept cu mic cu mare să vă alăturaţi nouă în cadrul evenimentelor organizate cu ocazia 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, pe 6 decembrie de Moş Nicolae şi de ce nu, să petrecem sărbătorile de iarnă împreună.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *